
11 اکتبر همه چیز درباره ی ایمیل مارکتینگ
آیا ایمیل مارکتینگ هنوز هم به اندازه ی قبل اثربخش است؟ آیا می توان نتیجه خوبی از ایمیل مارکتینگ گرفت؟ آیا می توان ایمیل مارکتینگ را به عنوان یکی از شاخه های بسیار مهم دیجیتال مارکتینگ درنظر گرفت؟ جواب همه این سوالات بله است. ایمیل مارکتینگ یکی از شاخه های بسیار مهم و موثر در دیجیتال مارکتینگ است و می تواند تاثیر بسیار زیادی در معرفی، برندینگ و افزایش مخاطبین و فروش داشته باشد. این روزها ایمیل مارکتینگ با قدرت بسیار بیشتری در حال حرکت است و با غافل شدن از آن حجم انبوهی از مخاطبین و مشتری ها را از دست خواهیم داد. ایمیل مارکتینگ به زبان ساده به معنای ارسال ایمیل انبوه و هدفمند به گروهی از مخاطبین در جهت معرفی محصول، بازگرداندن مشتریان قبل و در کل تبلیغات است.
آیا ایمیل مارکتینگ اهمیت کمتری نسبت به سایر شاخه های دیجیتال مارکتینگ دارد؟
ایمیل مارکتینگ، سئو و سوشیال مارکتینگ همه به یک اندازه دارای اهمیت هستند و غافل شدن از هرکدام می تواند باعث از دست رفتن انبوهی از مخاطبین می شود. بعضی از افراد بر این باورند که ایمیل مارکتینگ نیازی به تخصص ندارد و تنها با ارسال ایمیل به انبوهی از افراد و تبلیغات می توانند پروژه ی ایمیل مارکتینگ را پیش ببرند. درحالیکه ایمیل مارکتینگ به این شکل نیست. این مقاله به درک شما از ایمیل مارکتینگ کمک می کند.
موضوعات ایمیل مارکتینگ
برای چه موضوعاتی می توانیم از روش ایمیل مارکتینگ در تبلیغات خود استفاده کنیم؟ چه موضوعاتی می توانند بازخورد مثبتی برای کسب و کار ما داشته باشند؟
1- برای رونمایی و معرفی محصول جدید
2- ارسال خبرنامه ها برای مشتریان قدیمی
3- ارسال یک پیشنهاد ویژه برای مشتری های قدیمی و جدید
4- ارسال ایمیل به مخاطبین هدف جدید جهت جذب و معرفی خودمان به آن ها
5- جهت قدردانی از مشتری های فعلی
6- ارسال ایمیل پس از عضویت در سایت جهت تشکر از آن ها
7- ارسال ایمیل جهت نظر سنجی از مشتری ها
هدف ایمیل مارکتینگ چیست؟
از ایمیل مارکتینگ در کمپین های تبلیغاتی مختلف برای اهداف متفاوتی استفاده می شود. اما از مهم ترین اهداف آن در اکثر کمپین های دیجیتال مارکتینگ به شرح زیر است:
1- بازگرداندن مشتری های قبلی
2- اطلاع رسانی به مشتری های فعلی
3- جذب مشتری های جدید
ایمیل مارکتینگ برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
ایمیل مارکتینگ برای کسب و کارهایی که مخاطب هدف خود را به خوبی می شناسند، به نیازها و علاقمندی هایشان آگاه هستند، می تواند بسیار مفید باشد و بازگشت سرمایه خوبی داشته باشد.
همچنین ایمیل مارکتینگ به دلیل آنکه نیاز به بودجه زیادی ندارد می تواند برای بسیاری از کسب و کارهای نوپا که آشنایی دقیقی از مخاطبین هدف خود دارند، نتیجه بخش باشد.
در حوزه دیجیتال مارکتینگ مخاطبین شما در 5 دسته قرار میگیرند:
-
غریبه ها یا strangers
منظور از غریبه ها در حوزه ی دیجیتال مارکتینگ افرادی هستند که هیچ آشنایی با برند و نام شما ندارند. در این حوزه باید در تلاش برای جذب این گروه و آشنا کردن آن ها با برند خود باشیم.
-
بازدیدکنندگان یا Visitors
بازدیدکنندگان افرادی هستند که به عنوان مثال فقط یکبار وبسایت را دیده اند و شاید همچنان اطلاعات آن ها در رابطه با برند و نوع عملکرد ما مشخص نباشد.
-
مخاطبان یا Leads
Leads یا مخاطبین افرادی هستند که عملکردی در وبسایت ما داشته اند. عملکرد آنها می تواند عضویت در خبرنامه سایت، استفاده از خدمات یا محصولات رایگان و یا افرادی که روی دکمه های call to action کلیک کرده اند باشد.
-
خریداران یا customers
خریداران افرادی هستند که حداقل یکبار خدمات یا محصولی را خریداری کرده اند و وجهی را پرداخت کرده اند.
5- مشتریان یا Promoters
مشتری یا promoters به افرادی می گویند که از محصولات و خدمات شما به صورت مداوم استفاده می کنند و می توانند بهترین راه برای تبلیغات دهان به دهان باشند.
بدون دیدگاه