logo
Copyright Tarhe Sevom 2020. All rights reserved.
می خواهم دامنه بخرم. 11 ویژگی برای یک دامنه مناسب
برندینگ، تبلیغات، طراحی هویت بصری
شرکت برندینگ,شرکت تبلیغاتی,
1036
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-1036,single-format-standard,bridge-core-2.2.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

می خواهم دامنه بخرم. 11 ویژگی برای یک دامنه مناسب

می خواهم دامنه بخرم. 11 ویژگی برای یک دامنه مناسب

یکی از اولین گام ها برای ورود به دنیای دیجیتال و شروع فعالیت های دیجیتال مارکتینگ برای یک کسب‌وکار با توجه به اهداف و چشم‌اندازهای کسب‌و‌کار طراحی سایت است و اولین قدم برای طراحی سایت انتخاب یک دامنه مناسب است. خیلی ها می گویند دامنه را درست انتخاب کنید چون شما با دامنه تان ازدواج می کنید و تا همیشه با شماست.

اما ویژگی‌های یک دامنه خوب چیست؟

بسیاری از سایت ها و مقالات درباره یک دامنه خوب به ویژگی هایی اشاره کرده اند تعدادی از آنها را با هم مرور می کنیم.

اول باید بگوییم دامنه چیست؟ بسیاری از افراد هنوز نمی دانند دامنه چیست و چطور می شود آن را خریداری کرد در این مقاله به همه این موارد اشاره خواهیم کرد.

دامنه چیست؟

نام دامنه منحصربفرد است یک آدرس اینترنتی برای وب سایت می باشد شما این نام را در نوار آدرس گوگل یا هر موتور جستجوی دیگر وارد می کنید و سایتی که می خواهید برای شما باز می شود. دامنه از سه قسمت تشکیل شده: نام دامنه، پسوند دامنه (دامنه سطح بالا)، ساب دومین، در شکل می توانید آنها را ببینید.

 

domain name structure diagram 1956x936

حالا بهتر است چه دامنه‌ای انتخاب کنیم؟

در زیر به برخی از ویژگی‌های دامنه اشاره می کنیم:

  1. سعی کنید ازپسوند com استفاده کنید.
  2. از کلمات کلیدی کسب‌و‌کارتان برای نام دامنه استفاده کنید.
  3. نامی را انتخاب کنید که تلفظ و هجی کردن آن راحت باشد.
  4. تلاش کنید در صورت امکان نامی کوتاه برای دامنه‌تان انتخاب کنید.
  5. از یک اسم منحصربفرد که قابلیت تبدیل شدن به برند را داشته باشد استفاده کنید.
  6. از خط فاصله یا سایر علامت‌ها در نام دامنه استفاده نکنید.
  7. در صورت امکان از یک حرف (doubled letters) دوبار استفاده نکنید.
  8. نامی را برای دامنه انتخاب کنید که مرتبط با کسب‌وکارتان باشد یعنی از روی نام دامنه مخاطبان بفهمند که سایت شما درباره چیست، اما در این زمینه خودتان را خیلی محدود نکنید. به این نکته هم توجه داشته باشد که در آینده شاید تصمیم بگیرید کسب‌وکارتان را توسعه دهید.
  9. قبل از ثبت نام دامنه تحقیق کنید که آیا اسمی مشابه آن وجود دارد یا نه؟ همچنین در شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس بوک، اینستگرام، توییتر نیز این جستجو را انجام دهید که آیا اسم مشابهی وجود دارد یا نه؟ برای شبکه های اجتماعی می توانید از طریق سایت namecheck اقدام کنید.
  10. از سایت‌هایی که تولید کننده نام دامنه هستند استفاده کنید، گاهی پیدا کردن نام دامنه کار بسیار سختی است و ممکن است در تحقیقاتتان متوجه شوید تمام نامهای خوب قبلا ثبت شده اند. سایت هایی مانند Nameboy یا  IsItWP’s domain generator هم وجود دارند که تولید کننده نام دامنه هستند شما می‌توانید کلماتی که مدنظرتان هستند را در این سایت‌ها وارد کنید تا ترکیبات مختلفی از نام دامنه را به شما تحویل دهند. یک راهنمایی دیگر این است که برای انتخاب نام دامنه، از لیست اسامی دختران و پسران ( مثلا ترکی، کردی یا فارسی) استفاده کنید و با استفاده از آنها یک اسم ترکیبی بسازید.
  11. برای گرفتن نام دامنه به سرعت اقدام کنید: اگر نام مناسبی را برای دامنه پیدا کردید به سرعت برای ثبت آن اقدام کنید، روزانه هزاران نام دامنه در سراسر جهان ثبت می‌شود، دامنه یک دارایی محسوب می‌شود، روزانه افراد زیادی در جستجوی نامهای مختلف دامنه که قابلیت برندشدن داشته باشند هستند، پس سریع اقدام کنید.

برای خریدن نام دامنه یا تحقیق درباره نام دامنه کافی است کلمه “خرید دامنه” در اینترنت را جستجو کنید. سایت‌های زیادی در این زمینه وجود دارند که به شما کمک می‌کنند. البته نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که ممکن است نتوانید همه موارد بالا را رعایت کنید، سخت نگیرید.

سایر مطالب ما در حوزه دیجیتال مارکتینگ که برای شما مفید خواهند بود:

اهمیت دیجیتال مارکتینگ در دنیای امروز

 هشت قدم برای تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ

ابزارها و تکنیک های دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال چیست؟

ایمیل مارکتینگ چیست؟

 

منابع:

wpbeginer 

Moz

بدون دیدگاه

Post A Comment